Futbol: Kadınlar 2. Ligi

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 6. Grup'ta mücadele eden Elazığ Hedefspor Kulübü Başkanı Alaaddin Çimen, Mardin'de Kızıltepe Belediyespor ile

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 6. Grup'ta mücadele eden Elazığ Hedefspor Kulübü Başkanı Alaaddin Çimen, Mardin'de Kızıltepe Belediyespor ile yaptıkları maçın ardından takım otobüsünün saldırıya uğradığını iddia etti.

Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, kenttin tek bayan futbol takımı olan kulübün, imkansızlıklara rağmen güçlükle gittiği Kızıltepe Bediyespor deplasmanında 1-0 yenildiğini bildirdi.

Mardin'de maç öncesi ve sonrası hoş olmayan manzaralarla karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Çimen, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Fotoğraf makinelerine dahi el konulan maçta, soyunma odasının kapılarının açılmaması, maçtan sonra takım aracımızın saldırıya uğraması maçın önüne geçmiştir. Ayrıca ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada, Benazir Kösen isimli futbolcunun lisansı ile Ezgi Belge oynamıştır. Kamuoyuna maç görüntüleri bir basın toplantısıyla yansıtılacaktır."

Çimen, Elazığ Amatör Spor Kulüpler Federasyonu ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun gereğini yapmasını beklediklerini ifade etti.

Muhabir: Emrah Gökmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: