Futbol: Maçın Ardından

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor'un teknik direktörü Ergün Penbe, 2-1 kazandıkları İstanbul Güngörenspor maçına ilişkin, "Kaliteli futbolcularımız

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor'un teknik direktörü Ergün Penbe, 2-1 kazandıkları İstanbul Güngörenspor maçına ilişkin, "Kaliteli futbolcularımız var, bu takım ligde kalacaktır" dedi.

Penbe maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın ilk 15 dakikalık bölümünde baskılı oynadıklarını ve 2 gol bulduklarını söyledi.

İkinci yarıda yedikleri golün ardından çok daha farklı bir takım görüntüsüne büründüklerini ifade eden Penbe, şöyle devam etti:

"Bu kadar psikolojik baskı altında iyi mücadele ederek böyle zorlu bir karşılaşmayı kazandıkları için futbolcularımı tebrik ediyorum. Takımım hafta başında bir duruş sergilemişti, bu duruşu hafta sonunda tekrar sergilediler. Rakiplerimize baktığımız zaman bugün kaybedenler var. Biz önümüzdeki 3 maçta en az 7 puan bekliyoruz. Eğer bu puanları çıkarabilirsek ligde kalmak adına da önemli bir adım atmış olacağız. Kaliteli futbolcularımız var, bu takım ligde kalacaktır."

Reklam
Reklam

Muhabir: Gültekin Yetgin / İlyas Gün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz