Futbol Okulu Oyuncularına Bayram Harçlığı

İşadamı Cafer Koç, Başkale Kaymakamlığı Futbol Okulu oyuncularına bayram harçlığı dağıttı.

İşadamı Cafer Koç, Başkale Kaymakamlığı Futbol Okulu oyuncularına bayram harçlığı dağıttı.

Okul antrenörü M. Emin Kalem, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki yıl önce Başkale Kaymakamlığı tarafından kurulan futbol okulunda öğrencilere sporun yanı sıra ahlak eğitimleri de verildiğini söyledi.

Başkale Kaymakamlığı ve ilçedeki esnaf tarafından desteklen okulda, yaklaşık 180 sporcunun eğitim gördüğünü belirten Kalem, bu çerçevede işadamı Koç'un minik öğrencilerin antrenmanını Başkale Şehir Standı'nda izlediğini söyledi.

Reklam
Reklam

İşadamı Koç'un sporcuları teşvik etmek ve onlara destek sunmak amacıyla, bayram öncesi oyunculara harçlık ve hediyeler verdiğini ifade eden Koç, "Minik sporculara hediye ve bayram harçlığı verilmesi, onları mutlu etti ve motivasyonlarını artırdı. İşadamımıza teşekkür ediyoruz. Bu projeyle geleceğin futbolcularını yetiştirmek için elimize fırsat geçti ve bu fırsatı sonuna kadar kullanacağız. Bize her zaman destekleyen Başkale Kaymakamlığı'na ve vatandaşlara teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Zafer Tayfur / Necat Hasar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: