Futbol Prensi Anadolu Yakası elemeleri ertelendi

TRT Spor Kanalı’nda yayınlanan Futbol Prensi Yarışması’nın 1 Şubat’ta yapılacağı duyurulan İstanbul Anadolu yakası elemeleri...

TRT Spor Kanalı’nda yayınlanan Futbol Prensi Yarışması’nın 1 Şubat’ta yapılacağı duyurulan İstanbul Anadolu yakası elemeleri elverişsiz hava şartları nedeniyle ertelendi.

Futbol Prensi Anadolu yakası elemelerinin 18 Şubat 2012 Cumartesi günü Selimiye Stadı’nda gerçekleştirileceği belirtildi.

İstanbul Avrupa yakasında elemeleri ise daha önce açıklanan program uyarınca 4 Şubat Cumartesi günü Bakırköy Osmaniye Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde gerçekleştirilecek.

Sabah saat 08.00’de başlayacak elemelere katılmak isteyen adaylar hiçbir ücret ödemeden isterlerse internette www.futbolprensi.com adresinden ya da etkinlik alanında kurulan başvuru noktasında kayıt yaptırabileceklerdir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz