Futbol: PTT 1. Lig

PTT 1. Lig'de yarın Manisaspor'u konuk edecek Denizlispor'un basın sözcüsü Nihat Aracı, son haftalardaki çıkışlarını sürdürmek için Manisaspor maçını kazanmak

PTT 1. Lig'de yarın Manisaspor'u konuk edecek Denizlispor'un basın sözcüsü Nihat Aracı, son haftalardaki çıkışlarını sürdürmek için Manisaspor maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Aracı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarınki rakipleri Manisaspor'un ligin güçlü ekiplerinden birisi olduğunu, kendilerinin de son haftalarda çıkış içinde olduklarını söyledi.

Sergiledikleri iyi futbolu sürdürmek istediklerini kaydeden Aracı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yenilmezliğimizi 3 maça çıkarmak istiyoruz. İlk yarının bitimine kadar mağlup olmadan toplayabileceğimiz puanlar bizi üst sıralara taşıyacaktır. Çıkışımızı sürdürmek için Manisaspor maçını kazanmak zorundayız. Teknik heyete ve futbolcu arkadaşlarımıza güveniyoruz. Denizlispor güzel bir ivme yakaladı. Bunu sürdürmek istiyoruz. Taraftarlarımızdan Manisaspor karşılaşmasında tribünleri doldurmasını bekliyoruz. Çünkü onların desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Denizlispor, maçın oynanacağı Denizli Atatürk Stadı'nda yaptığı antrenmanın ardından tesislerinde kampa girdi.

Denizli Atatürk Stadı'nda yarın saat 14.00'te oynanacak Denizlispor-Manisaspor maçını Hüseyin Göçek yönetecek.

Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: