Futbol: PTT 1. Lig

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, "Acil 3 puana ihtiyacımız var" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, "Acil 3 puana ihtiyacımız var" dedi.

Durmuş, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Bucaspor ile golsüz berabere kaldıkları maça haftalardır özlenen galibiyeti almak için çıktıklarını ancak 2 puan kayıpla sahadan ayrıldıklarını söyledi.

Samsunspor'un büyük bir camia olduğunu belirten Durmuş, "Herkesin beklentisi çok yüksek. Bugün itibarıyla acil 3 puana ihtiyacımız var. İlk yarının son 3 haftasında maksimum puanları alarak devreyi güvenli bir yerde tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Deplasmanda hafta sonu oynayacakları 1461 Trabzon maçının önemli olduğuna dikkati çeken Durmuş, "Karadeniz derbisinde iki takım karşılaşacak. Biz büyük bir camiayız, Samsunspor bir ekol. Ne olursa olsun biz derbi olarak değil, normal bir maç gibi bakıyoruz. 1461 Trabzon takımının Trabzonspor'un altyapı takımı olduğunu ve ligdeki çıkışını biliyoruz. Ama ne olursa olsun ligde görüyoruz, favoriler değil maçı isteyen ve sakin oynayan takımlar galip geliyor" ifadelerini kullandı.

Trabzon'dan puan ya da puanlarla dönmeyi amaçladıklarını dile getiren Durmuş, nerede olursa olsun kazanmak için oynayacaklarını kaydetti.

Bu arada kırmızı-beyazlılar, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Durmuş yönetiminde yaklaşık 1,5 saat çalışan oyuncular, taktik çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Muhabir: İlyas Gün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: