Futbol: PTT 1. Lig

Adana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, Torku Konyaspor deplasmanına kazanmak için gideceklerini söyledi.

Adana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, Torku Konyaspor deplasmanına kazanmak için gideceklerini söyledi.

Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında yaptıkları ve 2-1 kazandıkları Denizlispor maçında alınan 3 puanın kendileri için önemli olduğunu hatırlattı.

Rakibin 9 kişi kalmasına rağmen yaptığı mücadelenin maçın ne kadar zor geçtiğinin göstergesi olduğunu belirten Uğur, "Kazandığımız penaltıyı gole çevirseydik maçı daha rahat kazanabilirdik" dedi.

Ligde yapılan her maçın artık final havasında olacağını ve büyük önem taşıyacağını belirten Uğur, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Denizlispor galibiyeti bizim için önemliydi. Bundan sonraki müsabakalarımız daha da önem kazanıyor. Bu hafta deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacağız. İstekli bir şekilde Torku Konyaspor maçını da oynadığımızda inanıyorum ki oradan da puan ve puanlar alacağız. Çalışmalara başladık. Bizim için 14 final maçı var. Torku Konyaspor deplasmanına kazanmak için gideceğiz. Bunu yaparken de iyi futbol oynayarak seyir zevki veren bir takım olmak istiyoruz."

Muhabir: Volkan Kaşik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz