Futbol: PTT 1. Lig

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, deplasmandaki Göztepe karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, deplasmandaki Göztepe karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Süleyman Urkay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe ile Denizlispor'un kadro yapısına bakıldığında ligde hak ettikleri yerde olmadığını belirtti.

İki takımın da bundan sonraki süreçte çıkış yapacağını düşündüğünü dile getiren Urkay, futbol adına güzel şeyleri yapmak istediklerini ifade ederek şöyle konuştu:

"Biz her maça galip gelmek için çıkıyoruz. Hedefimiz net. Göztepe karşılaşmasında inşallah galip geleceğiz. Denizlispor her takımı yenebilecek güçtedir. Ben takımıma güveniyorum. Her iki takımın da kadro yapısıyla bulunduğu yeri hak etmediğini düşünmüyorum. Çıkan aksilikler yüzünden şu anda bu durumdayız. Bundan sonraki süreçte iki takımın da çıkış yapacağını düşünüyorum. Oyuncularımız oldukça iyi durumdalar. Hatta hırslı olmaları beni çok etkiledi."

Reklam
Reklam

Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Ramazan Ercan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz