Futbol: PTT 1. Lig

Kayseri Erciyesspor takım kaptanı Emrah Bozkurt, "Sahamızdaki maçların tamamını alırsak yarışta büyük avantaj elde ederiz" dedi.

Kayseri Erciyesspor takım kaptanı Emrah Bozkurt, "Sahamızdaki maçların tamamını alırsak yarışta büyük avantaj elde ederiz" dedi.

Kayseri Erciyessporlu futbolcular Emrah Bozkurt, Gerard Gohou, Fatih Kılıçkaya ve Sofiane Hanni, Melikşah Üniversitesi'ndeki söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

Futbolcular söyleşide, kulübün sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Öğrencilerin çeşitli sorularına cevap veren futbolcular, futbolla ilgili anılarını da öğrencilerle paylaştı.

Reklam
Reklam

Burada açıklamalarda bulunan takım kaptanı Emrah Bozkurt, sezon sonunda Süper Lige çıkacaklarına inandıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Hedefimiz olan Süper Lig doğrultusunda yol alıyoruz. 22 hafta sonunda ligin zirvesinde yer alıyoruz. Önümüzde oynayacağımız 12 karşılaşma daha var. Bu 12 maçın 7'sini sahamızda 5'ini deplasmanda yapacağız. Sahamızdaki maçların tamamını alırsak yarışta büyük avantaj elde ederiz. Deplasmanda zaten ligin en fazla puan toplayan takımıyız. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyoruz."

Emrah Bozkurt, bir öğrencinin takımın son haftalarda iç sahada maç kazanamamasına ilişkin sorusu üzerine, "Son dönemlerde iç sahada kazanamıyoruz. Kaybedilen maçlar illaki olacak. Lig uzun bir maraton. Bizim şanssızlığımız içerde puan kaybetmemiz. Fakat deplasmanlarda gösterdiğimiz performansla iç sahadaki kayıpları telafi ettik. Önümüzdeki Tavşanlı Linyitspor maçını kazanarak, bu şansızlığa da son vermeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: