Futbol: PTT 1. Lig

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, 1460 Trabzon maçına ilişkin, "Maçı, rakibimiz Trabzon'dan 10 kat daha fazla

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, 1460 Trabzon maçına ilişkin, "Maçı, rakibimiz Trabzon'dan 10 kat daha fazla istememiz, bizim için büyük bir avantaj olacak" dedi.

Maruf Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta çok iyi hazırlandıkları ancak mağlubiyetle ayrıldıkları Bucaspor maçının üzüntüsünü halen yaşadıklarını hatırlattı.

Sarı-yeşilli ekibin bu hafta deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten Güneş, her zaman geleceğe yönelik planlar yaptıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Rakiplerinin ligin en genç ve güçlü ekiplerinden biri olduğunu vurgulayan Güneş, şunları kaydetti:

"Trabzon konumundan dolayı biraz daha rahat oynuyor. Biz biraz daha yoğun ve stresli günler geçiriyoruz. Onlar biraz daha rahatlar, avantajları olabilir. Maçı, rakibimiz Trabzon'dan 10 kat daha fazla istememiz bizim için büyük bir avantaj olacak. Bu maçı istiyoruz ki, Antep maçına çıktığımızda taraftarımız karşısında yüzümüz olsun. Çünkü geçen hafta onları üzdük. Trabzon maçında iyi sonuç aldığımız takdirde, taraftarımızla yeniden Antep maçında barışmayı umut ediyoruz. Onlar zaten bize küsmez de sadece gönülleri kırıldı biraz. İnşallah Antep maçıyla tekrar onları mutlu edeceğiz."

Muhabir: Rauf Maltaş - Halil Fidan / Mehmet Güldaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: