Futbol: PTT 1. Lig

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Karşıyaka maçını kazanarak yollarına emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Karşıyaka maçını kazanarak yollarına emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta oynadıkları 1-1 sona eren Adanaspor karşılaşmasının kendileri için çok güzel geçtiğini ifade etti.

Karşılaşmada dostlukların ön planda olduğunu anlatan Uğur, takımın ligde yapacağı diğer maçlara odaklandığını kaydetti.

Bu hafta sahalarında Karşıyaka ile yapacakları maçın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten Uğur, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Hazırlıklarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ligde yapacağımız tüm maçlar büyük önem taşıyor. Bu nedenle sahamızda yapacağımız Karşıyaka maçını kazanarak yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Zorlu bir maç olacak. Rakibimiz ilk 6 takım arasına girmeye adaylar arasında. İyi oynayıp maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Karşıyaka maçında hem morali yerinde hem de istediğini almaya çalışan bir Adana Demirspor takımı sahada olacak."

Muhabir: Volkan Kaşik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: