Futbol: PTT 1. Lig

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, Çaykur Rizespor maçını kazanarak 3 haftalık yenilmezlik serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, Çaykur Rizespor maçını kazanarak 3 haftalık yenilmezlik serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Selahattin Dervent, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son üç haftada bir galibiyet, 2 beraberlikle takımın iyi bir performans sergilediğini belirtti.

Boluspor deplasmanındaki beraberliğe üzüldüklerini anlatan Dervent, alınan bir puanın ise takımın moral ve motivasyonu açısından önemli olduğunu kaydetti. Bu hafta ligde Çaykur Rizespor ile çok zorlu bir maç oynayacaklarını ifade eden Dervent, her iki takımın da galibiyet için şanslarının eşit olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

Çaykur Rizespor'un, ligin güçlü takımlarından birisi olduğunu anlatan Dervent, "Fakat ligde her an dengeler değişebiliyor. Herkes birbirini yenebiliyor. Biz de ligin iyi ekiplerinden birisiyiz. Kontratak futbolunu sahada iyi uyguluyoruz. Taraftarımızın desteğiyle Çaykur Rizespor maçını kazanarak 3 haftalık yenilmezlik serisini istiyoruz. Futbolcu arkadaşlarımıza güvenimiz tam" diye konuştu.

Muhabir: İbrahim Süzer / Tolga Albay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz