Futbol: PTT 1. Lig

İZMİR (A.A) - PTT 1. Lig'de deplasmanda Adanaspor'a 2-1 mağlup olan Göztepe, 25. haftayı 23 puanla 17. sırada tamamladı.

İZMİR (A.A) - PTT 1. Lig'de deplasmanda Adanaspor'a 2-1 mağlup olan Göztepe, 25. haftayı 23 puanla 17. sırada tamamladı.

Adanaspor karşısında henüz ilk dakikada 1-0 geriye düşen Göztepe, 1-1 beraberliği yakalamasına rağmen müsabakanın son bölümünde kalesinde gördüğü golle rakibine 2-1 yenildi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor'un berabere kaldığı, Samsunspor ve Kartalspor'un mağlup olduğu haftada Göztepe'nin rakipleriyle puan farkı artmadı.

Sarı-kırmızılı ekip, ligde geride kalan 25 haftanın 20'sinde düşme hattında yer aldı.

Reklam
Reklam

-Paulinho ilk kez-

Göztepe'nin ara transfer döneminde transfer ettiği, ancak cezası ve sakatlığı nedeniyle şans bulamayan Portekizli Paulinho, Adanaspor maçında ilk kez forma giydi.

Sarı-kırmızılı ekipte dünkü maçta sakatlanan Paulinho ve Halil Akbunar'ın bugün MR'larının çekileceği bildirildi.

-En golcü Ali Kuçik-

Takımının tek golünü kaydeden Ali Kuçik, takımının yenilgisine engel olamadı.

Bu sezon 5. golüne imza atan golcü oyuncu, ligin en az gol atan ekibi olan Göztepe'nin en skorer ismi durumunda bulunuyor.

Adanaspor karşılaşmasında hakem tarafından tribüne yollanan Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç, üçüncü kez bu cezayı aldı.

-Kalan 9 hafta-

Gelecek hafta İzmir derbisinde Karşıyaka ile karşılaşacak Göztepe, daha sonra ilk 2 mücadelesini sürdüren Manisaspor'a konuk olacak.

Sarı-kırmızı ekip daha sonra sırasıyla Şanlıurfaspor, Ankaragücü (D), Bucaspor, 1461 Trabzon (D), Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adana Demirspor (D) ve TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak.

Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: