Futbol: PTT 1. Lig

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un teknik direktörü Reha Erginer, TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanından üç puanla dönerek galibiyet serilerini 3 maça

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un teknik direktörü Reha Erginer, TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanından üç puanla dönerek galibiyet serilerini 3 maça çıkarmak istediklerini bildirdi.

Erginer, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Adana Demirspor maçını geride bıraktıklarını ve bu hafta oynayacakları TKİ Tavşanlı Linyitspor maçına odaklandıklarını söyledi.

Yakaladıkları seriyi devam ettirmek istediklerini kaydeden Erginer, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her maçın ayrı değeri, ayrı önemi var. Bu maç da seriyi devam ettirmek için büyük önem arz ediyor. Galibiyetle dönerek serimizi 3 maça çıkarmak istiyoruz. Her maç zor, hedefsiz takım yok, bazıları düşmemeye oynuyor. O yüzden her maç zor geçecek. İstediklerimizi sahaya yansıtamazsak rakibin kim olduğu fark etmiyor. Bizim ne yapacağımız daha önemli. Gelecek hafta kendi sahamızda Göztepe ya da deplasmanda oynayacağımız Samsunspor maçını şimdiden düşünmüyoruz. Bizim yüzde 100 odaklandığımız maç TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı."

Reklam
Reklam

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Erginer, hedeflerinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirterek, "Hedefimiz Süper Lig, tabii ki herkes birinci olarak çıkmak ister ama önemli olan çıkmak. Önümüzdeki 9 haftalık uzun zorlu bir maraton var. Uzun diyoruz ama göz açıp kapayana kadar bitecek. Üst üste alınan iki beraberlik sonrasında aldığımız iki galibiyetle kamuoyunda takımımız hakkındaki hava da değişti" diye konuştu.

Erginer, cezalı Fuchs dışında eksik oyuncu olmadığını sözlerine ekledi.

Manisaspor'un başarılı kalecisi Volkan Babacan da TKİ Tavşanlı Linyitspor maçına iyi hazırlandıklarını, telafisi olmayan haftalara girdiklerini ve puan kaybetmek istemediklerini kaydetti.

Muhabir: Turgay Duyar / Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: