Futbol: PTT 1. Lig

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, Kartalspor maçını da kazanarak ligdeki üst sıralara çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, Kartalspor maçını da kazanarak ligdeki üst sıralara çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Dervent, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün yaptıkları antrenmanla yarın oynayacakları Kartalspor maçının hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

Denizlispor'un sahasında oynadığı güzel futbolda, taraftar payının çok önemli olduğuna dikkati çeken Dervent, şöyle konuştu:

"Her iki takım açısından çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Rakibimizin ligdeki konumuna bakmadan hafta boyunca hazırlıklarımızı sürdürdük. Çünkü Kartalspor ligin iyi ekiplerinden bir tanesi. Maçı kazanan taraf olmak için sahada çok mücadele etmeliyiz. Oyuncularımıza bu konuda güveniyoruz. Moralimiz ve motivasyon üst seviyede. Kartalspor maçını kazanarak ligdeki üst sıralara çıkışımızı sürdürmek istiyoruz."

Reklam
Reklam

Dervent, sakatlığı süren Üstün Bilgi'nin Kartalspor karşılaşmasında forma giyemeyeceğini bildirildi.

Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Yıldırım

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: