Futbol: PTT 1. Lig

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, iki maçlık zor sürecin ilk ayağını, Bucaspor'a karşı deplasman galibiyetiyle bitirmenin hesaplarını

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, iki maçlık zor sürecin ilk ayağını, Bucaspor'a karşı deplasman galibiyetiyle bitirmenin hesaplarını yaptıklarını bildirdi.

Kırmızı-siyahlı ekip, deplasmanda Bucaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesindeki kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Tok, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, önce rakip sahada Bucaspor, ardından Kütahya'da 1461 Trabzon maçlarından alacakları puanların takımı ligde kalma yolunda düzlüğe çıkaracağını söyledi.

Reklam
Reklam

İzmir'e kazanmak için gideceklerini belirten Tok, şöyle konuştu:

"İki maçlık zor sürecin ilk ayağını, deplasman galibiyetiyle bitirmenin hesaplarını yapıyoruz. Bunu yapabilecek güçteyiz. Futbolcularımızın maç içindeki azimleri, mücadele şekilleri görülüyor. Bu halleri, bundan sonra zor mağlup olacağımızın işaretidir. Bu durumu sürdürmek için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Hata yapmadığımız sürece zor yeniliriz ve o hataları da yapmamaya çalışıyoruz. Bulunduğumuz yerden kurtulmak için yapılabilecek her şeyi hesaplıyor, planlıyoruz. Bu bağlamda da Buca'dan galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Buca deplasmanında hatasız oynayıp bulabileceğimiz gol ya da gollerle 3 puan alıp Tavşanlı'ya dönersek, üst sıralara çıkabiliriz."

Tok, son haftalarda kendileri dahil alt sıralardaki takımların puanlar kazanmasının, düşmeme mücadelesi veren takım sayısını artırdığına dikkati çekti.

Hafif sakatlığı bulunan Mehmet Besler'in, Bucaspor'a karşı oynayabileceği bilgisini veren Tok, hastalanan Mehmet Ayaz'ın da iyileştiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Selma Kocabaş / Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: