Futbol: PTT 1. Lig

Denizlispor Kulübü Asbaşkanı Veysel Gühan, teknik direktörlük görevi için Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Yusuf Şimşek'le her konuda anlaşmalarına rağmen Çaykur

Denizlispor Kulübü Asbaşkanı Veysel Gühan, teknik direktörlük görevi için Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Yusuf Şimşek'le her konuda anlaşmalarına rağmen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin buna izin vermediğini bildirdi.

Gühan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Selahattin Dervent'le yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarının devam ettiğini, bu doğrultuda Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin yardımcılarından Yusuf Şimşek'e teklif götürdüklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Yusuf Şimşek'in tekliflerini kabul ettiğini kaydeden Gühan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yusuf Şimşek Denizli'nin yetiştirdiği büyük bir futbolcu. Yıllarca yeşil-siyahlı takıma hizmet verdi. Şimdi de teknik direktör olarak bu zor günlerimizde hizmet edecekti. Teknik direktör olarak her konuda anlaştığımız için Mustafa Denizli'den izin çıkmadı. Yusuf Şimşek Denizlispor'a gelebilmek için büyük özverilerde bulundu. Olmadı, üzgünüz" dedi.

Denizlispor yönetiminin teknik direktörlük için Erhan Altın ve Yücel İldiz'le görüştüğü öğrenildi.

Muhabir: İbrahim Süzer / Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: