Futbol: PTT 1. Lig

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, "Sonuna dek mücadelemizi sürdüreceğiz ve ligde kalmak için gereken her şeyi yapmaya

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, "Sonuna dek mücadelemizi sürdüreceğiz ve ligde kalmak için gereken her şeyi yapmaya çalışacağız" dedi.

Tok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun bitimine 3 hafta kaldığını hatırlattı.

Bu 3 maçta bitiş düdüklerine kadar mücadelelerini ısrarla sürdüreceklerini belirten Tok, şöyle devam etti:

"Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında beraberliği bile kabul etmezken son dakikada yediğimiz golle mağlup olduk. Elbette kolay sindirilebilen bir durum değil. Sadece sahada mücadele etmeniz yetmiyor. Dış etkenler de alacağınız puanı etkiliyor. Gaziantep maçında hakemin olumsuz etkisi çok büyüktü. Bizim de kabahatlerimiz var. Çok gol kaçırdık. 6-2 kazanabileceğimiz maçı 3-2 kaybettik."

Reklam
Reklam

Tok, içinde bulundukları durumun dezavantajlı gibi göründüğünü ancak bu konumdaki tek takımın kendileri olmadığını anlattı.

Ligde 9 takımın küme düşme ihtimali bulunduğuna dikkati çeken Tok, "Düşme kelimesiyle ilişkilendirilen tek takım biz değiliz. Sonuna dek mücadelemizi sürdüreceğiz ve ligde kalmak için gereken her şeyi yapmaya çalışacağız" ifadesini kullandı.

Tok, deplasmanda Adana Demirspor karşısında alabilecekleri 3 puanın, lige tutunma anlamında kendilerini iyi bir konuma getireceğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Selma Kocabaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: