Futbol: PTT 1. Lig

İZMİR (A.A) - PTT 1. Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle puanını 37'ye çıkaran Göztepe son 2 haftaya düşme hattındaki Kartalspor'un

İZMİR (A.A) - PTT 1. Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle puanını 37'ye çıkaran Göztepe son 2 haftaya düşme hattındaki Kartalspor'un 3 puan önünde girdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u Herve Tum ve Ergin Keleş'in golleriyle 2-0 yenen sarı-kırmızılı ekip, 32. haftayı 37 puanla 14. sırada bitirdi.

Ligde 26. haftadan itibaren aldığı başarılı sonuçlarla küme düşme hattından uzaklaşmaya çalışan Göztepe, son 7 haftalık süreçte 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Sarı-kırmızılı ekip son 7 haftada topladığı 14 puanla bu süreçte Çaykur Rizespor (17) ve Torku Konyaspor'dan (16) sonra en fazla puan alan 3. ekip oldu.

Reklam
Reklam

Gelecek hafta play-off iddiasını sürdüren Adana Demirspor'a konuk olacak Göztepe, son hafta düşme hattındaki TKİ Tavşanlı Linyitspor'la İzmir'de karşılaşacak.

Göztepe'de dünkü maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Dilaver Güçlü, gelecek hafta forma giyemeyecek.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: