Futbol: PTT 1. Lig

Denizlispor Kulübü Basın Sözcüsü Samet Tünay Gündüz, ligde kaldıkları için sevinçli olduklarını söyledi.

Denizlispor Kulübü Basın Sözcüsü Samet Tünay Gündüz, ligde kaldıkları için sevinçli olduklarını söyledi.

Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün oynadıkları Ankaragücü maçında futbolcularının çok iyi performans sergileyerek karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıklarını belirtti.

Ligin sona ermesine 4 hafta kala teknik direktör değişikliğinin takıma olumlu yansıdığını ifade eden Gündüz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz her açıklamamızda sıkıntılı bir sürece girdiğimizi fakat Denizlispor'un küme düşmeyeceğini söylemiştik. Ligde kaldığımız için sevinçliyiz. Bize bu konuda destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Denizlispor önemli bir marka. Biz, bu markanın değerini önümüzdeki yıl daha üst seviyeye çıkarmak için çalışıyoruz. Genç ve kaliteli bir ekip kurmak için önümüzdeki yılın planlamasına başladık. Denizlispor'un her zaman bir hedefi vardır. Bizim de hedefimiz Süper Lig'e çıkmaktır."

Reklam
Reklam

Öte yandan Denizlispor, bu hafta sahasında oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

Muhabir: İbrahim Süzer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz