Futbol: PTT 1. Lig

DENİZLİ (AA) - Denizlispor Kulüp Başkanı Süleyman Urkay, kulübün ekonomik durumunun kötü olmasına rağmen, yine de şampiyonluğa oynayacak kadro oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Denizlispor Kulüp Başkanı Süleyman Urkay, kulübün ekonomik durumunun kötü olmasına rağmen, yine de şampiyonluğa oynayacak kadro oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Urkay, tesislerde düzenlediği basın toplantısında, kulübün borç batağında olduğunu, geçmiş dönem borçların kulübe büyük zarar verdiğini söyledi. Yerli ve yabancı futbolcu, teknik adamlar, personel, amatör branşlar ile yaklaşık 5,5 milyon lira borcu bulunduğunu belirten Urkay, şunları kaydetti: "Bu borçların ocak ayına kadar ödenmemesi durumunda, puan silme ve küme düşürme gibi cezalar verilebilecek. İsmini bile bilmediğimiz yabancı futbolculardan her gün ödeme emri geliyor. Süper lig döneminde takımda oynayan Bajic diye bir futbolcunun 72 bin avro alacağı varmış. Şimdi ise yasal faizleri ile birlikte bu borç 196 bin avro oldu. Bu para 12 Ağustos’a kadar ödenmediği takdirde kulübümüz ceza alacaktır. Bunun gibi birçok yabancı futbolcuya ödenmesi gereken paralar zamanında ödenmemiş. Şimdi yasal faizleri ile birlikte borçlar kapımıza dayanıyor." Bütün bu olumsuzluklara rağmen kulübün menfatlerini göz önünde bulundurarak transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Urkay, "Ekonomik durumumuz kötü, yine de şampiyonluğa oynayacak kadro oluşturmaya çalışıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: