Futbol: PTT 1. Lig

BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig'in 2013-2014 sezonunun ilk haftasında dün deplasmanda Balıkesirspor'a 1-0 yenilen Tavşanlı Linyitspor'da, yenilginin üzüntüsü yaşanıyor. 

PTT 1. Lig'in 2013-2014 sezonunun ilk haftasında dün deplasmanda Balıkesirspor'a 1-0 yenilen Tavşanlı Linyitspor'da, yenilginin üzüntüsü yaşanıyor. Tavşanlı Linyitspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Yüksel ve bazı yönetim kurulu üyeleri, karşılaşmanın ardından Tavşanlı'ya dönüşte, Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde Dursunbey Spor Kulübü Başkanı Yusuf Turhan'ı ziyaret etti. Asbaşkan Yüksel, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2013-2014 sezonuna Balıkesirspor maçıyla başladıklarını hatırlatarak, ilk maçtan mağlubiyetle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Rakipleri Balıkesirspor'u galibiyetinden dolayı tebrik eden Yüksel, "Rakibimiz bizden daha üstün oynadı. Tüm takımlar gibi biz de lige iyi başlamak adına öncelikle kaybetmeyip, sonra kazanmayı düşünürken, maalesef kaybettik. Artık önümüzdeki Samsunspor maçını düşünmeliyiz. Sahamızda oynayacağımız Samsunspor maçını kazanarak çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu. Yüksel, bu hafta içinde yeni bir yabancı oyuncuyu kadrolarına dahil edeceklerini vurgulayarak, "Yeni oyuncumuzun vereceği katkılarla PTT 1. Lig'e renk katan bir Tavşanlı Linyitspor izleteceğimizi düşünüyorum" diye dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: