Futbol: PTT 1. Lig-Adanaspor, Ikinci Yarı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Adanaspor, ligin ikinci yarısı için hazırlıklara devam ediyor.

Adanaspor, ligin ikinci yarısı için hazırlıklara devam ediyor.

Adanaspor'dan yapılan açıklamada, Antalya kampının son günlerinde Teknik Direktör Levent Eriş'in tüm futbolcularla tek tek görüştüğü belirtildi.

Çalışmalarına devam eden ekipte Cem'in dizinden sakatlandığı, daha önce sakatlıkları bulunan Tayfun ve Berk'in ise tedavilerinin devam ettiği, takıma sonradan katılan Kibong ve Mbilla'nın ise çalışmalarını ayrı sürdürdüğü belirtildi.

Bu arada açıklamada görüşlerine yer verilen oyunculardan İlkem, futbol oynamayı çok özlediğini ve kampı iyi geçirdiğini belirterek, "Ağır bir sakatlık geçirdim ve ameliyat oldum. Manisaspor maçında ilk kez 90 dakika forma giydim. İkinci yarıya tam olarak hazır girmek istiyorum. Hazırlık müsabakalarında eksiğimi gidermek ve takıma faydalı olmak düşüncesindeyim" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Turuncu-beyazlı ekibin 12 Ocak'ta özel bir maç daha yapacağı, 1 günlük iznin ardından Adana'ya döneceğinin duyuruldu.

Muhabir: İbrahim Erikan / Zuhal Uzundere Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: