Futbol: PTT 1. Lig Play-off Yarı Finali

 PTT 1. Lig play-off yarı final ikinci maçında yarın sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Orduspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı. 

PTT 1. Lig play-off yarı final ikinci maçında yarın sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Orduspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Antrenmana sakatlığı süren Bilal Türkgüler'in dışında tüm oyuncular katıldı. Mor-beyazlı ekip antrenmanın ardından Durugöl Tesisleri'nde kampa girdi. Antrenmanın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Özkara, maçın hem Orduspor hem de Mersin İdmanyurdu açısında son derece önemli olduğunu vurgulayarak, "Bir yılın emeğinin, karşılığını alacağımız bir maç bu" dedi. Deplasmanda attıkları golün avantajını değerlendirmek istediklerini ve rakiplerini elemek istediklerini belirten Özkara, şöyle konuştu: "Maça gayet güzel hazırlandık. Mersin'den döndükten sonra maçın tekrarını izleyip eksiklerimizi gördük. Ona göre de eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Artık maç saatini beklemeye başladık. Bir yılın emeğinin, karşılığını alacağımız bir maç bu. Oyuncu arkadaşlarımız çok arzulu ve istekliler. Seyircimizin çok istekli olduğunu biliyoruz. İnşallah tüm Ordu yarın stadı dolduracak ve bize olağanüstü destek verecektir. Karadeniz insanın hayatı futbol. Bir tane Orduspor var. Taraftarlarımız ben biliyorum ki Ordusporla yatıp Ordusporla kalkıyorlar. Bu nedenle onların destekleri ile bu turu geçeceğiz. Buna yürekten inanıyorum. Takım içerisinde de muhteşem bir hava söz konusu. Her şey şu anda istediğimiz gibi gidiyor. Özellikle son maçta takımın performansı yükseldi. Oyuncularımız daha hırslı ve istekli oynuyor. Bu da bizi gelecek adına mutlu ediyor." - "Yılmaz Vural sosyal medyanın en önemli öğelerinden birisi" - Mersin idmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural ile ilgili bir soruyu da cevaplandıran Özkara, şunları kaydetti: "Yılmaz Vural hocamız Türk futbolunun en renkli, en bilgili ve en deneyimli hocalarından birisi. Her yiğidin bir yoğurt yeme şekli vardır. Hocam her olayı adeta içinde yaşıyor. Kendisi yıllardır sosyal medyanın da en önemli öğelerinden bir tanesi. Ama bilgisi, beceresi ve çalıştırdığı takımlardaki başarısı inkar edilemez. Herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım. Yılmaz hoca her zaman Türk futboluna renk katmıştır. İnşallah yarınki maç sonucu gülen taraf biz olacağız. Gönlümüz bunu arzu ediyor. Hepimiz dostuz, arkadaşız, ama profesyonellik gereği herkes işini yapmak zorunda."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: