Futbol Sahası Açılışında Hocadan ‘bol Gol’ Duası

Kozcağız beldesinde, sentetik yüzeyli futbol sahası açılışında bir hoca, futbolcuların bol gol atmaları için dua...

Kozcağız beldesinde, sentetik yüzeyli futbol sahası açılışında bir hoca, futbolcuların bol gol atmaları için dua etti.

Toplam 550 bin TL'ye malolan Kozcağız sentetik futbol sahasının açılış maçı öncesi kurban kesildi. Kozcağız Belediyespor Kulübü ile Kemerspor Kulübü arasında Kozcağız Stadı'nda oynanacak maç öncesi açılışı yapılacak stat için dua edildi. Hoca duasında, “Yarabbi şükranlık olarak bu futbol sahasında kesilecek olan kurbanı kabul eyle. Bu kurbanın kanı yere düşer düşmez burada bulunan futbolcu kardeşlerimizin ve burada hizmet edenlerin vücutlarına sağlık sıhhat ve afiyet eyle Yarabbi. Futbolcu kardeşlerimizi her türlü kazadan beladan kem gözlerden, haset kalplerden koru Yarabbi. Karşılıklı centilmenlik içerisinde maç oynamalarını nasip eyle Yarabbi. Kozcağız takımımıza da başarılar nasip eyle Yarabbi. Bol bol gol atmalarını da nasip eyle Yarabbi. Galibiyetler nasip eyle Yarabbi” dedi.

Reklam
Reklam

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman da yaptığı açıklamada, “Bu saha futbolcularındır. Artık sahnenin asıl sahipleri onlardır. Allah yar ve yardımcıları olsun, Allah mahcup etmesin” dedi. Daha sonra maç öncesi stat kapısı önünde kurban kesildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: