Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Namık Altunsoy, "Tokatspor eskiden olduğu gibi yine Türkiye'de konuşulan, Türkiye'de

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Namık Altunsoy, "Tokatspor eskiden olduğu gibi yine Türkiye'de konuşulan, Türkiye'de saygı duyulan bir takım haline geldi" dedi.

Altunsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tokatspor'un 22 dış ve 3 iç transfer yaparak sezona başladığını belirtti. Yeni oluşturulan kadrodan sezon başında istediklerini alamadıklarını ifade eden Altunsoy, futbolcuların birbirlerini tanıması ve takım havasını yakalamaya başlamalarıyla olumlu sonuçların kendiliğinden geldiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Yoğun bir maç trafiği yaşadıklarını belirten Altunsoy, "Kupa ve lig maçları üst üste geldi. Futbolcularımızı hem fizik yönünden güçlü tutmaya çalıştık hem de mental yönden rahatlatacak çalışmalar, düzenlemeler yapmaya çalıştık. Bunlar da sonuç verdi. Özellikle oynadığımız iki lig maçını üst üste kazandık" dedi.

Ekonomik olarak sıkıntı içerisinde olduklarını ifade eden Altunsoy, herkesi takıma sahip çıkmaya çağırdı.

Altunsoy, "Takım birlikteliği ve arkadaşlık ortamı, yönetim kurulumuzun son derece fedakarca yaptığı çalışmalar, takımımızı bir şekilde götürüyor. Tokatspor eskiden olduğu gibi yine Türkiye'de konuşulan, Türkiye'de saygı duyulan bir takım haline geldi. Bunu dışarıya maçlara gittiğimizde biz gözlemliyoruz" diye konuştu.

Altunsoy, İskenderun Demir Çelikspor ile hafta sonu oynayacakları maça protokol üyelerini ve taraftarları çağırdı.

Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: