Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'un oyuncu, teknik kadro ve yöneticiler için Fethiyespor Taraftarlar Derneği tarafından yemek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'un oyuncu, teknik kadro ve yöneticiler için Fethiyespor Taraftarlar Derneği tarafından yemek programı düzenlendi.

Kentteki bir restoranda düzenlenen yemekte Fethiyespor'un golcülerinden Ekrem Sarıçam'ın doğum günü de kutlandı.

Sezona istediği gibi başlayamayan ancak son 3 maçta 3 galibiyet alarak çıkışa geçen Fethiyespor'da keyifler yerine gelmeye başladı. Turgutluspor karşısında alınan 5-0'lık farklı galibiyetle çıkışını sürdüren Fethiyespor, bu haftayı bay geçecek.

Reklam
Reklam

Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Alper Samurkaş, yemekte yaptığı konuşmada, takımın son haftalarda aldığı galibiyetlerin taraftarları çok sevindirdiğini söyledi.

Samurkaş, oyunculara güvendiklerini ve takımın başarılarının devam etmesini temenni ederek, "Bu uzun bir maraton. İnişler çıkışlar olabilir. Şimdi biz çıkışı yaşıyoruz. Bu çıkışımızı da sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz" dedi.

Muhabir: Durmuş Genç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz