Futbol: Spor Toto 2. Lig

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, takıma katkı sağlayacak oyuncular transfer edeceklerini söyledi.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, takıma katkı sağlayacak oyuncular transfer edeceklerini söyledi.

Erkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, görüştükleri birkaç futbolcu ile anlaşamadıklarını, takımın kadro yapısına uygun futbolcular transfer edeceklerini belirtti.

Sezon başında 3 yıllık bir planlama çerçevesinde genç ve yetenekli oyuncuları takımı kazandırdıklarını ifade eden Erkan, şöyle konuştu:

"Bu oyuncularla 3. yılda şampiyon olacak takımın iskeletini oluşturduk. Ligin ilk yarısında bazı futbolcularımız adaptasyon sorunu yaşasa da oyuncularımızın gösterdiği performanstan son derece memnunuz. Fakat bunu biraz daha puana yansıtabilseydik bizim için daha güzel olacaktı.

Reklam
Reklam

İkinci yarının başlamasının ardından Denizli Belediyespor'un ligin üst sıralarına doğru yükselişe geçeceğine inanıyorum. Transfer için görüştüğümüz futbolcular var, bu oyuncuları takıma kazandırmaya çalışıyoruz. Takıma katkı sağlayacak oyuncular transfer edeceğiz."

Öte yandan Denizli Belediyespor, 3 Ocak'ta ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak.

Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Tolga Albay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: