Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında 2. Lig takımlarından Çamlıdere Şekerspor'u 2-0 mağlup

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında 2. Lig takımlarından Çamlıdere Şekerspor'u 2-0 mağlup etti.

Devre arası hazırlıklarını Antalya Kemer'de sürdüren Fethiyespor, ilk hazırlık maçını yaptı. Yeni transfer edilen oyuncuların da yer aldığı maçta Fethiyespor, her iki yarıda da farklı 11 ile sahada yer aldı.

Rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan Fethiyespor'un golleri maçın ikinci yarısında geldi. Yaşar Kabakçı ve Onur Okan'ın attığı gollerle Fethiyespor, maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Reklam
Reklam

Fethiyespor, Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçını 13 Ocak Pazar günü Gaziosmanpaşa ile yapacak. 3 hazırlık maçı daha yapacak olan Fethiyespor, 20 Ocak Pazar günü Antalya kampının tamamlayarak Fethiye'ye dönecek.

Muhabir: Durmuş Genç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: