Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik menajeri Aytunç Bozkurt, "Grupta 2. sıradayız ve 30 puanımız var. İkinci

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik menajeri Aytunç Bozkurt, "Grupta 2. sıradayız ve 30 puanımız var. İkinci yarı mutlaka Play-Off Grubu'nda yer almak istiyoruz" dedi.

Bozkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3-15 Ocak tarihleri arasında Antalya'da kamp yaptıklarını anımsattı. Kamp süresince 3 hazırlık maçı oynadıklarını belirten Bozkurt, "Almanya 3. Lig takımlarından Darmstadt takımı ile maç yaptık ve 3-2 mağlup olduk. İkinci maçımızda Çanakkale Dardanelspor'a 3-1 mağlup olduk. Son maçımızı ise Tepecikspor'la yaptık ve 3-2 mağlup olduk. Futbolcularımızın hepsini kamp süresince denedik. Son durumlarını görmek adına bütün futbolcularımıza şans verdik" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Transfer çalışmalarının kamp süresince devam ettiğini ifade eden Bozkurt, şunları kaydetti:

"Beşiktaş'tan genç oyuncu Caner Turp'u sezon sonuna kadar kiraladık. Fethiyespor'dan Suat Mutlu ile görüşmelerimiz devam ediyor. İsmini açıklayamayacağım 2-3 futbolcu daha var, transfer çalışmalarına devam ediyoruz. Ligin ikinci yarısının ilk haftasında İnegölspor ile yapacağımız karşılaşmaya, tesislerimizde hazırlanmaya başladık. Grupta 2. sıradayız ve 30 puanımız var. İkinci yarı mutlaka Play-Off Grubu'nda yer almak istiyoruz. İnegölspor maçından mutlaka galibiyetle ayrılmak istiyoruz."

Muhabir: Zehra Aydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: