Futbol: Spor Toto 2. Lig

Beyaz Grup takımlarından Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Zafer Turan, "Kendimize öz güvenimiz geldi. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu takımın potansiyeli var

Beyaz Grup takımlarından Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Zafer Turan, "Kendimize öz güvenimiz geldi. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu takımın potansiyeli var ve takımıma güveniyorum" dedi.

Turan, yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor maçının çok kötü bir zeminde oynandığını ancak özveriyle mücadele ettiklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor maçında galip gelebilecek düzeyde mücadele ettiklerini belirten Turan, "Malatyaspor da çok büyük hedeflerle, seyirci desteğini de alarak maça çıktı. Biz de iyi mücadele ettik" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Hafta sonu oynayacakları Balıkesirspor maçı hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Turan, şunları kaydetti:

"Balıkesirspor lider takım. Bizim de hedefimiz yukarılara doğru çıkmak. Kendimize öz güvenimiz geldi. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu takımın potansiyeli var ve takımıma güveniyorum."

Muhabir: İbrahim Yozoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: