Futbol: Spor Toto 2. Lig

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, Fethiyespor deplasmanından mağlup dönmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, Fethiyespor deplasmanından mağlup dönmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fethiyespor karşısında bir çok gol fırsatını değerlendiremediklerini belirten Biçer, şunları söyledi:

"Fethiyespor deplasmanında kazanmamız gereken bir maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Üzerimizdeki takımların puan kaybettikleri bir haftada kazanıp avantajlı duruma geçmek isterdik. En az 1 gol atıp berabere bitirmemiz gereken bir maçtı. Ancak özellikle ikinci yarıda oyuncularımız çok sayıda gol pozisyonunu değerlendiremediği için bunu sağlayamadık."

Reklam
Reklam

Biçer, yarın kendi sahalarında oynayacakları İstanbul Güngörenspor maçının çalışmalarına başlayacaklarını, zirveden kopmamak için maça sıkı hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: Bahattin Albayrak / Gökmen Şireci / Tolga Albay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz