Futbol: Spor Toto 2. Lig

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, "Sezon başından bu yana iyi oyun sergiliyoruz ama bu oyunumuzu bazen skora yansıtamıyoruz" dedi.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, "Sezon başından bu yana iyi oyun sergiliyoruz ama bu oyunumuzu bazen skora yansıtamıyoruz" dedi.

Adnan Erkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda lider Balıkesirspor'a 2-0 yenilerek haftayı puansız kapatmanın üzüntüsü içerisinde olduklarını söyledi.

Balıkesirspor'a karşı sahada iyi oyun sergilediklerini fakat buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Erkan, şöyle konuştu:

"Sakatlıklar ve hastalıklar nedeniyle hafta içinde çok verimli çalışma yapamadık. Her şeye rağmen Yeni Malatyaspor'u yenmenin vermiş olduğu moralle Balıkesir'e gittik. Hüseyin Ateş ile ilk dakikalarda yakaladığımız pozisyonu gole çevirebilsek, maça adeta galip başlayacaktık. İkinci yarı oyunda inisiyatif bizim elimizdeydi. Beraberlik için yüklendik. Oyunu rakip alana yıktık ama ele geçirdiğimiz fırsatları cömertçe harcadık. Sezon başından bu yana iyi oyun sergiliyoruz ama bu oyumuzu bazen skora yansıtamıyoruz."

Reklam
Reklam

Denizli Belediyespor, bu hafta ligde "bay takım" olacağı için haftayı maç yapmadan geçirecek.

Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Emre Umurbilir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: