Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da kulüp başkanı Hilmi Volaka, play-off iddialarının devam ettiğini belirterek, "Üç puanlı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da kulüp başkanı Hilmi Volaka, play-off iddialarının devam ettiğini belirterek, "Üç puanlı sistemde her şey değişebilir" dedi.

Volaka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda Hatayspor'la karşılaşacaklarını, bu karşılaşmadan puanla döneceklerine inandıklarını söyledi.

Rakiplerinin gücünü bildiklerini kaydeden Volaka, "Rakibimiz sahasında hiç yenilgi almadı. Bunu başaran ilk takım olacağız. Play-off mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu nedenle puana ve puanlara ihtiyacımız var. Üç puanlı sistemde her şey değişebilir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Nazilli Belediyespor'da kart cezalısı İsmail Konuk, sakatlıkları devam eden Ali Setirekli, Fatih Özer ve Tolga Akyüz maç kadrosuna alınmadı.

Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz / Tolga Albay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: