Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Cihan Örgüç, "Ligin ilk yarısındaki maçlarda pozisyona

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Cihan Örgüç, "Ligin ilk yarısındaki maçlarda pozisyona giremiyorduk, şimdi pozisyona giriyoruz, artık gol atmasını da öğreneceğiz" dedi.

Örgüç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında oynadıkları Çamlıdere Şekerspor maçında birçok pozisyon yakalamalarına rağmen, gol bulamadıklarını söyledi.

Kazanılması gereken maçta berabere kaldıklarını dile getiren Örgüç, "Bu kadar pozisyona girip de gol atamama hastalığı sürüyor. Ligin ilk yarısındaki maçlarda pozisyona giremiyorduk, şimdi pozisyona giriyoruz, artık gol atmasını da öğreneceğiz. Ligin ilk yarısındaki durumun takıma verdiği psikolojik sorun, demek ki hala devam ediyor. Yakaladığımız gol pozisyonlarını atmamız gerekiyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Pazar günü deplasmanda Kırklarelispor'la önemli bir maç yapacaklarını anlatan Örgüç, bu karşılaşmadan puanla ayrılmak istediklerini bildirdi.

Muhabir: Kadir Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz