Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü, ligin ikinci yarısının ilk deplasman galibiyetini elde etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü, ligin ikinci yarısının ilk deplasman galibiyetini elde etti.

Geçen yıl Kırmızı Grup'ta yer alan ve play-off'a katılmayı son maçta kaybeden Körfez ekibi, 2011-2012 sezonunda 16 deplasman maçında aldığı 7 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle grubunun deplasmanda en çok puan elde eden 2'nci takımı oldu.

Körfez Futbol Kulübü, ligin ikinci yarısında deplasmanda oynadığı Alanyaspor, İskenderun Demir Çelikspor ve İnegölspor maçlarından mağlubiyetle ayrıldı. Kırklarelispor'la dün deplasmanda karşılaşan Körfez ekibi, 1-0 geriye düştüğü maçı, 2-1 kazandı. Körfez ekibi, bu galibiyetle ligin ikinci yarısının ilk deplasman galibiyetini elde etmiş oldu.

Reklam
Reklam

Körfez Futbol Kulübü, Beyaz Grup'ta 24 puanla 14'üncü sırada yer alıyor.

Muhabir: Kadir Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz