Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta cumartesi günü Pendikspor'u konuk edecek Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Hilmi Volaka, karşılaşmayı kazanıp play-off

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta cumartesi günü Pendikspor'u konuk edecek Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Hilmi Volaka, karşılaşmayı kazanıp play-off iddialarını sürdürmek istediklerini bildirdi.

Volaka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maç yapmadan geçirdikleri haftada teknik kadroda değişikliğe gittiklerini hatırlattı.

Yeni teknik direktörleri Arif Kaya'nın Nazilli Belediyespor'da futbol oynadığını hatırlatan Volaka, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oyuncularımız yeni teknik direktörümüz nezaretinde Pendikspor maçına çok iyi bir şekilde hazırlanıyor. Bu hafta takımdan patlama bekliyorum. Pendikspor maçını kazanıp play-off iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Yönetim olarak oyuncularımızın antrenmanlarda yüksek moral ve hırslı bir şekilde çalışmaları bizleri de oldukça sevindiriyor."

Reklam
Reklam

Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz / Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: