Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un teknik direktörü Erdal İşkar, 23 Mart'ta kendi sahalarında oynayacakları Giresunspor karşılaşmasının kendileri

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un teknik direktörü Erdal İşkar, 23 Mart'ta kendi sahalarında oynayacakları Giresunspor karşılaşmasının kendileri için ligin zorlu maçlarından biri olduğunu belirtti.

İşkar, tesislerde yapılan antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresunspor'un sıralamada rakipleri arasında yer aldığını ve oynayacakları karşılaşmanın 6 puanlık bir maç olduğunu söyledi.

Taraftarında desteğiyle mutlak 3 puan almak istediklerini vurgulayan İşkar, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Giresunspor karşılaşması bizim için ligin zorlu maçlarından biri. Rakibimizi ilk devrede kendi sahalarında yenmiştik. Cumartesi günü taraftarında desteğiyle mutlak 3 puan almak için sahaya çıkacağız. Giresunspor bizim sıralamada rakibimiz ve 6 puanlık bir maç oynayacağız. Maçtan galip ayrılarak rakibimizle aramızdaki puan farkını 6'ya çıkarmak istiyoruz. Bu doğrultuda bugün çift antrenman yaptık. Şu anda takımda kırmızı kart cezalısı Kadir'in dışında sakat ya da cezalı bulunmuyor."

Sakaryaspor maçında kaybedilen 3 puanın, Giresunspor maçını daha da önemli kıldığını dile getiren İşkar, Sakaryaspor karşılaşmasında ummadıkları bir mağlubiyet aldıklarını, bu yüzdende Giresunspor maçının öneminin daha da arttığını sözlerine ekledi.

Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz