Futbol: Spor Toto 2. Lig

Körfez Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Bülent Üstüner, geçen hafta deplasmanda Kırklarelispor karşısında kazandıkları galibiyetin önemli olabilmesi için Bayrampaşaspor maçında da

Körfez Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Bülent Üstüner, geçen hafta deplasmanda Kırklarelispor karşısında kazandıkları galibiyetin önemli olabilmesi için Bayrampaşaspor maçında da galip gelmeleri gerektiğini söyledi.

Üstüner, yarın sahalarında oynayacakları Bayrampaşaspor maçının hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, geçen hafta sonu deplasmanda Kırklarelispor karşısında kazandıkları galibiyetin takımı olumlu etkilediğini kaydetti.

Kendileri açısından çok önemli bir karşılaşmaya ev sahipliği yapacaklarını ifade eden Üstüner, "Geçen hafta deplasmanda kazandığımız galibiyetin önemli olabilmesi için Bayrampaşaspor karşısında da galip gelmemiz lazım" dedi.

Reklam
Reklam

Üstüner, yarın kazanacakları galibiyetle ligde üst sıralara yükselebileceklerini dile getirerek, takımda Erman Ergin'in kart cezalısı olduğunu, Tevfik Işık'ın da sakatlığı dolayısıyla karşılaşmada oynayamayacaklarını bildirdi.

Körfez Futbol Kulübü, Beyaz Grup'ta 24 puanla 14'üncü sırada yer alıyor.

Muhabir: Kadir Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz