Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor'un teknik direktörü Burhanettin Basetemur, önlerindeki 3 maçta en az 5 ile 7

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor'un teknik direktörü Burhanettin Basetemur, önlerindeki 3 maçta en az 5 ile 7 puan arasında almaları gerektiğini söyledi.

Basetemur gazetecilere yaptığı açıklamada, pazar günü oynayacakları Ünyespor maçıyla başlayacak süreçte 8 günde 3 zorlu karşılaşmaya çıkacaklarını, bunları kayıpsız geçmek istediklerini söyledi.

Son haftalarda oynadıkları futbolu skora dönüştürmeyi başardıklarını kaydeden Basetemur, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunu bu maçlarda da devam ettirip 9 puan alırsak ligde rahat nefes alırız. Bu maçlar puan cetvelindeki yerimizi belirleyecek. Bu nedenle 3 maçta en az 5 ile 7 puan arasında almamız şart. Futbolcularıma güveniyorum. Aldığımız başarılı sonuçlarla öz güveni artan futbolcularım daha iyi oynamaya başladı. Önümüzdeki 3 maçı kayıpsız kapatabilecek güçteyiz."

Reklam
Reklam

Ünyespor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak Turgutluspor'da kırmızı kart gören Cemal, Ünye deplasmanında takımdaki yerini alamayacak.

Muhabir: Erkan Şimşek / Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz