Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, Altay galibiyeti ile şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıklarını

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, Altay galibiyeti ile şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.

Ertekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sonunda Altay ile deplasmanda karşılaştıklarını belirterek, maçın sonuna kadar kontrolün kendilerinde olduğunu bildirdi.

Daha önce bulmaları gereken gole son dakikalarda ulaştıklarını dile getiren Ertekin, "Son dakikada da olsa galibiyete ulaştığımız için mutluyuz. Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştık. Puan farkımızı 7 olarak koruduk" dedi.

Reklam
Reklam

Ertekin, ikinci devrenin başından bu yana 8 haftadır yenilgi yüzü görmediklerini vurgulayarak, "İki beraberliğimiz, 6 galibiyetimiz var. Hafta sonunda kendi sahamızda Alanyaspor'u konuk edeceğiz. Maç hazırlıklarımız sürüyor. Hafta sonunda kazanmak için sahaya çıkacağız ve taraftarımızın da desteğiyle galip geleceğiz" diye konuştu.

Muhabir: Zafer Akpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: