Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Faturavizyon Kahramanmaraşspor'u 2-1 mağlup eden Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Akif Kaya, "İstikrarlı çıkışımızı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Faturavizyon Kahramanmaraşspor'u 2-1 mağlup eden Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Akif Kaya, "İstikrarlı çıkışımızı sürdürürsek mutlu sona ulaşırız" dedi.

Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zirve yarışından kopmamak için çıktıkları karşılaşmada, sahasında yenilmeyen rakiplerini mağlup ettikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini kaydeden Kaya, "Müsabakada çok akıllıca oynadık. Hafta başından bu yana zorlu deplasmandan puan alacağımıza inancımı dile getirmiştim. Futbolcularımı bu zorlu deplasmanda altın değerinde 3 puan kazandıkları için kutluyorum. Şimdi grubun zirvesini karıştırdık. İstikrarlı çıkışımız sürdürürsek mutlu sona ulaşırız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Suat Deniz / Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: