Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, İnegölspor ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmanın bitiminde şampiyonluklarını ilan

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, İnegölspor ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmanın bitiminde şampiyonluklarını ilan etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Ertekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 21 Nisan'da Ofspor'u 4-1 mağlup ettiklerini hatırlattı.

Bu maçta iyi mücadele ettiklerini ve özellikle 2-1 öne geçtikten sonra daha iyi oynadıklarını dile getiren Ertekin, sezonun bitimine 3 hafta kala en yakın takipçileri İnegölspor'un 8 puan önünde liderliği sürdürdüklerini anlattı.

Reklam
Reklam

Ertekin, henüz matematiksel olarak şampiyonluğu ilan etmediklerini ifade ederek, "Büyük avantaja sahibiz. Hafta sonunda lig ikincisi İnegölspor'a konuk olacağız. Hedefimiz, İnegöl'den şampiyon olarak dönmek" dedi.

Muhabir: Zafer Akpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: