Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor'un basın sözcüsü İbrahim Özkul, "Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Sakaryaspor maçını kazanarak ligde

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor'un basın sözcüsü İbrahim Özkul, "Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Sakaryaspor maçını kazanarak ligde kalmayı garantilemek istiyoruz" dedi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta kedi sahalarında oynadıkları Faturavizyon Kahramanmaraşspor'a 2-1 mağlup olduklarını hatırlattı.

Hafta sonu deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Özkul, şöyle konuştu:

"Bu maçtan galip ayrılarak, ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Düşme hattındaki Ünyespor maç kaybederse, biz bir puan bile alsak ligde resmen kalmış olacağız. Sakaryaspor maçını mutlak kazanmamız gerektiğini iyi biliyoruz. Futbolcularımıza güvenimiz tam. Takımımızın moral ve motivasyonu da yüksek. Yönetim kurulu olarak da bizler futbolcularımıza destek için Sakarya'ya çıkartma yapacağız. Taraftarımızın da bizlere sağlayacağı katkıyla bu zorlu deplasmandan galibiyetle döneceğimize inanıyoruz"

Reklam
Reklam

Muhabir: Atakan Çıtlak / Gültekin Yetgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: