Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Özcan Kızıltan, play-off'ta çok sağlam oynayan bir takım olacaklarına

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Özcan Kızıltan, play-off'ta çok sağlam oynayan bir takım olacaklarına inandığını söyledi.

Kızıltan, Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde kalma mücadelesi veren Çamlıdere Şekerspor'a karşı cumartesi günü önemli bir maça çıkacaklarını belirtti.

Rakiplerinin, karşılaşmadan 3 puan çıkarabilmek için bütün gücünü ortaya koyacağını dile getiren Kızıltan, play-off'u garantilemek için deplasmandaki bu maçı kazanmak istediklerini kaydederek, "Bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılacak gücümüz ve kalitemiz var. 9 haftadır kaybetmiyoruz. Öz güveni yükselen, her geçen gün fiziksel ve taktiksel olarak daha iyi olan bir takım haline geldik. Bunu daha da geliştirmeye çalışacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Göreve geldiğinde, takımın play-off'a kalmasını hedeflediğini belirten Kızıltan, hedefe yaklaştıklarını söyledi. Takım savunmasını daha iyi hale getirmeye çalıştıklarını ifade eden Kızıltan, "Takımımızın geldiği noktadan, verdiği mücadeleden ve ortaya koyduğu performanstan memnunum. Play-off'ta çok sağlam oynayan bir takım olacağımıza inanıyorum. Biz hem doğru savunma hem de doğru atak yapmak istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz ve kalitemiz var" diye konuştu.

Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz