Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor'un kulüp başkanı Murat Ayhan, "Yeni sezonda teknik heyetimizin bizi başarıya ulaştıracak bir kadroyu oluşturacağına

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor'un kulüp başkanı Murat Ayhan, "Yeni sezonda teknik heyetimizin bizi başarıya ulaştıracak bir kadroyu oluşturacağına inanıyorum" dedi.

Ayhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son haftalarda genç oyunculara şans verdiklerini, teknik heyetin bu oyuncuların performanslarını değerlendireceğini kaydetti.

İç transfer için teknik heyetin raporunu beklediklerini ifade eden Ayhan, şöyle konuştu:

"Hemen görüşmelere başlayacağız ve kısa sürede iç transferi bitireceğiz. Dış transfer için de 2. Lig play-off maçlarının bitmesini bekleyeceğiz. Sezonu 3 teknik adam transferiyle kapattık. İlk iki teknik direktörümüzle doku uyuşmazlığı nedeniyle ayrıldık. Son teknik direktörümüz Burhanettin Basetemur'le takımımız uyum sağladı ve başarılı bir dönem geçirdiğimize inanıyorum. Yeni sezonda teknik heyetimizin bizi başarıya ulaştıracak bir kadroyu oluşturacaklarına inanıyorum."

Reklam
Reklam

Teknik direktör Burhanettin Basetemur ise gelecek sezon için çalışmalara başladıklarını çarşamba gününe kadar iç transfer raporunu yönetim kuruluna sunacaklarını söyledi.

İç transferde 9-10 futbolcuyla tekrar masaya oturmayı düşündüklerini kaydeden Basetemur, "Gelecek yıl kadromuzda altyapımızdan yetişmiş en az 6-7 futbolcumuzu bulunduracağız. Dış transferde ise en az 7 tecrübeli ve takımımızı hedefine ulaştıracak futbolcuyla masaya oturacağız. Özellikle Göztepe, Kartalspor ve Ankaragücü'nün düşmesi grupları zorlaştıracak ve lige kalite katacak" diye konuştu.

Muhabir: Erkan Şimşek / Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz