Futbol: Spor Toto 2. Lig

PAZAR (AA)  - Spor Toto 2. Lig takımlarından Pazarspor,  iç transferde Ali Köse ve dış transferde Siirtspor'dan Muhammed  Burak Taşdemir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Pazarspor, iç transferde Ali Köse ve dış transferde Siirtspor'dan Muhammed Burak Taşdemir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan sportif direktör Hasan Balta, yaptıkları transferlerle kadrolarını güçlendirmeye devam ettiklerini belirterek, "Transfer ettiğimiz oyuncular yetenekli ve gelecek vadediyor. Muhammed geride kalan sezonda aynı gruptaki rakiplerimizden Siirtspor'da forma giyiyordu ve her iki maçta da izleyip listemize aldığımız bir oyuncuydu. Pazarspor'da başarılı olacağına inandığımız için kadromuza dahil ettik" dedi. Yeni transfer Muhammed ise Üçüncü Lig'de 43 müsabakada forma giydiğini belirterek, "Pazarspor vitrini olan bir ekip, katkı sağlamak ve sürekli oynamak için buraya geldim. Sakatlık ve başka sorun yaşamamak dileğiyle burada güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından futbolcular sözleşmeyi imzaladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: