Futbol: Spor Toto 2. Lig

BİLECİK (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor, teknik direktör Ergin Işık ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

BİLECİK - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor, teknik direktör Ergin Işık ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Ergin Işık, gazetecilere yaptığı açıklamada, en son 2006-2007 sezonunda Eskişehirspor'un başında olduğunu ve o dönemden beri herhangi bir takımı çalıştırmadığını belirtti. Işık, kariyerinde Eskişehirspor'un yanı sıra, Eski Spor, Niğdespor ve Eskişehir Şekerspor'da görev yaptığını anlattı. Bozüyükspor'un hedefleri doğrultusunda bir takım oluşturarak, ligde gidebildikleri yere kadar gitmek için takımın başına geçtiğini dile getiren Işık, şöyle konuştu: "Şu anda, Bozüyükspor taraftarının beklentisi 2. Lig'in daha da üzerinde bir ligde yer alabilmek. Ancak bu kolay bir iş değil. Yapacağımız transferlerle oluşturacağımız takım, bizi bu hedefe yöneltebilir. Şu anda transfer çalışmalarımız başladı. Geçen yıldan kalan oyuncularla birlikte, kendini kanıtlamak isteyen gençler ve ligde kendini kanıtlamış oyuncuları karıştırarak ligde üst sıralar için mücadele eden bir Bozüyükspor yaratmak istiyoruz." Her yıl Bozüyükspor'un 5-6 maçını izlediğini belirten Işık, "O coşkulu taraftara, coşkulu bir takım oluşturmak temel amacımızdır" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: