Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar, dış transferde 5 futbolcuyla ön sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar, dış transferde 5 futbolcuyla ön sözleşme imzaladıklarını söyledi. Yılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. İyi bir takım oluşturma çabasında olduklarını vurgulayan Yılar, "Dış transferde 5 futbolcuyla ön sözleşme imzaladık. Bugsaşspor'dan Fırat Çakmak, Fethiyespor'dan Yaşar Kabakçı, Giresunspor'dan Aydın Kuzu, Çamlıdere Şekespor'dan Dündar Denizhan ve Darıca Gençlerbirliği'nden Erkan Ferin ile anlaştık. Haluk Ulaşoğlu ve kaleci Mehmet Dönmezdemir ile de sözleşme yeniledik. Transfer çalışmalarımız sürecek" diye konuştu. Emin Yılar, kulübün yarın olağanüstü kongre yapacağını belirterek, şunları kaydetti: "Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için kongremiz ertelenmişti. İnşallah, yarın kongremizi yapacağız. Kongreden sonra yönetim olarak sürdürdüğümüz çalışmalara ara vermeden devam edeceğiz. Tokatspor, inşallah hak ettiği yerlere gelecek. Takımımız dün tesislerimizde yeni sezon hazırlıklarına başladı. Hazırlıklara 12 futbolcu katılıyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: