Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Dardanelspor'un teknik direktörü Ahmet Duman, oyuncularının gençlikleriyle tecrübeyi birleştirdiklerinde başarının geleceğini bildirdi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Dardanelspor'un teknik direktörü Ahmet Duman, oyuncularının gençlikleriyle tecrübeyi birleştirdiklerinde başarının geleceğini bildirdi. Duman, hafta sonu deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Çankırıspor maçında iyi futbol ortaya koymalarına rağmen galibiyetle dönemedikleri için üzgün olduklarını söyledi. Maça iyi başladıklarını ve 1-0 öne geçtiklerini belirten Duman, "Bulduğumuz golden sonra da oyun planımızda bir değişiklik yapmadık, iyi oynadığımız dakikalarda ikinci golü bulmamıza rağmen anlam veremediğimiz bir şekilde hakemin iptal kararıyla karşılaştık" dedi. Duman, ikinci yarıda rakiplerinin üzerlerine geleceğinin bilincinde olduklarını ifade ederek, "İkinci yarının hemen başlarında gol yememize rağmen ilerleyen dakikalarda oyunun kontrolünü elimize geçirdik ve öne geçecek pozisyonları da bulduk. Deplasmanda yakaladığınız gol fırsatlarını değerlendirmeniz gerekiyor ki kazanasınız. Maalesef biz gol fırsatlarını değerlendiremedik" diye konuştu. Futbolcuların performansından ve kazanma azimlerinden memnun olduğunu dile getiren Duman, "Oyuncularımız gençlikleriyle tecrübeyi birleştirdiklerinde başarı gelecektir. İyi hazırlanıp hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Kartalspor karşılaşmasından mutlak 3 puanla ayrılacağız" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz